Tuesday 3 April 2007

Super oferta de angajare Mc Donald's


Descrierea firmei:

McDonald’s este lider mondial in restaurante cu servire rapida, avand deschise peste 30.000 de restaurante, in 120 tari; este unul dintre cei mai mari angajatori privati din Romania. Succesul este asigurat prin angajati motivati, bine instruiti, loiali.

Descrierea postului:

Lucrator Comercial

Pozitia de Lucrator Comercial este prima in ierarhia specifica unui restaurant McDonald's. In aceasta functie inveti zi de zi, conform unui plan de instruire bine intocmit, ce inseamna sa lucrezi in fiecare zona a restaurantului si cum trebuie sa lucrezi. Te familiarizezi cu statia de prajire a cartofilor, toaster (unde se caramelizeaza chiflele), grill (unde sa prajeste carnea), cuvele in care se prajesc placintele, lobby-ul (sau sala de mese), casa de marcat si servirea clientilor, etc. Aceste activitati pot fi invatate si derulate cu multa indemanare atata timp cat exista vointa si dorinta de a persevera. Pe masura ce cunostintele necesare acestei pozitii sunt asimilate si evaluate exista in continuare posibilitatea promovarii pe scara ierarhica, astfel incat in cativa ani din functia de lucrator se poate ajunge la cea de manager. In paralel cu notiunile tehnice iti poti dezvolta aptitudini de comunicare, lucrul in echipa, capacitatea de luare a unei decizii. Cheia succesului este relatia cu clientul - si anume serviciul de exceptie acordat acestuia. Toate acestea se obtin prin instruire continua si politici destinate motivarii angajatilor dar si incurajarii lor in atingerea unor performante cat mai inalte.
Daca esti o persoana hotarata care doreste sa invete, sa se afirme si sa faca parte din echipa McDonald's atunci contacteaza-ne !

Cerinte:

Angajatul ideal trebuie sa aiba cel putin studii medii, sa fie ambitios, dinamic, gata sa demonstreze ca este cel mai bun, dornic sa invete lucruri noi, capabil sa lucreze in echipa.

Oferta (bonusuri, beneficii):

Standarde inalte de lucru, instruire permanenta, posibilitatea promovarii in functie de performanta



Dupe cum observati puteti intra in taramul magic Mc Donald's unde veti invata sa faceti cartofi parjiti, sa prajiti chifle, sa vedeti cuvele in care se prajesc placintele.Si daca rezistati pe putin 10 ani puteti ajunge manageri:)

Labels:

10 Comments:

Blogger BĂNĂŢEANU said...

Eu nu am inteles-o pe aia, cum e cu caramelizatul chiflelor? WTF?

3 April 2007 at 19:32  
Anonymous Anonymous said...

maine e ult mea zi de proba la mc donald`s :X caramelizarea chiflelor...hmm...maine voi invata cum se face asta..dar ele vin acolo congelate..si le bagi la ala de caramelizat ca sa se decongeleze..pufoase...si mai ales ca sa nu intre in ele toate sosurile care se pun in hamburgeri :)

27 June 2007 at 19:52  
Anonymous Anonymous said...

caramelizarea chiflelot in toaster 35+-o sec . chiflele stau in congelator la -18-24 grade..daca nu stiti, nu vorbiti, eu am un an de casnd lucrez asa k.......

17 November 2008 at 17:13  
Anonymous Anonymous said...

am o intrebare..persoane mai cu varste mai inaintate angajati,ca sa fiu directa varsta e de 49 de ani!astept raspuns pe andresa andreea_bvm@yahoo.com!

3 February 2009 at 20:07  
Blogger Hugo said...

This comment has been removed by the author.

26 June 2009 at 13:37  
Blogger Hugo said...

Salut, as fi si eu interesat sa lucrez la mc donalds, nu am experienta in domeniu...dar pot invata repede. Cum sa procedez? Sa ma duc pur si simplu la mc donalds sa intreb ori:-??cum sa fac? Daca cineva dintre voi stiti cumva un post liber...v-as multumi daca m'ati putea anunta...Lasati un comm aici daca ma puteti ajuta, va rog, daca nu la adresa de yahoo crist_0804...cum vreti, Va multumesc!

ps: am 18 ani si sunt din bucuresti!

26 June 2009 at 13:43  
Blogger IgorCreation said...

@Hugo- Nu cred ca iti trebuie experienta dar am o intrebare: Tu ai intrat vreodata in vreun Mc? Acolo la Mc unde comanzi mai sunt niste pliante sa le completezi, un fel de template-uri de cv-uri sau ai putea doar sa intrin intr-un Mc si sa ii intrebi pe cei ce te servesc la casa daca se fac angajari la Mc sau la care din ele din cele din Buc.


Succes !

26 June 2009 at 13:49  
Anonymous Raul said...

Buna!!! @ste adevarat ca poti lucra la MC Donald's de la 17 ani?daca stiti ceva sigut bagati id-ul acesta: raul_sl63amg,sa vorbim. Va multumes!!!

7 February 2010 at 14:49  
Anonymous Anonymous said...

He / she put together th[url=http://www.newyorkgiantsofficialshop.com/]Jason Pierre-Paul Limited Jersey[/url]
Are generally Angels seeing that Colorado front range progressed into the fundamental competing from the Us League Western worldcom
Th[url=http://www.seahawksofficialshop.com/]Womens Marshawn Lynch Jersey[/url]
can be your spot for peace and quiet and maybe also a fun spot to play with the kids after a long hard day at work The best thing about these websites [url=http://www.coltsofficialshoponline.com/]Womens Reggie Wayne Jersey[/url]
that you can get the same bags footwear on the web that you found at a shopping area[url=http://www.seahawksofficialshop.com/]Authentic Marshawn Lynch Jersey[/url]
but you won't pay nearly the same amount fo

22 December 2012 at 11:58  
Anonymous Anonymous said...

Aside from that, you can also save our Mother Earth from
the destruction of global warming. Implementation of solar energy has environmental costs that may hamper its application on large-scale
operations to reduce its impact. These chips directly convert electricity to light without the use of a filament or glass bulb.



Here is my web site :: Tischleuchten

9 April 2013 at 07:34  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


free counter
Online Users


My blog is worth $1,693.62.
How much is your blog worth?