Saturday 31 March 2007

Budweiser the best advertising

Labels:

Cum bea un informatician suc

Labels:

Advertising&Reality

O lume nebuna

Revizie

Labels: ,

Sunday 25 March 2007

MOTOFONE F3


MOTOFONE F3 este cel mai subtire telefon Motorola (aprox. 9 mm) si beneficiaza de elemente de design din portofoliul terminalelor de referinta marca Motorola, pe care le combina intr-un mod inovator.Tastatura plata, culori diferite, materiale inovative si finisaj precis, toate pentru a defini un echipament de comunicatii deosebit si accesibil tuturor.
www.yourmoney.ro

Labels:

Renault design




RENAULT va deschide, in Bucuresti, un centru de design al automobilelor, pana la sfarsitul anului 2007, unde va angaja, pana la finele lui 2009, 30 de persoane, a anuntat, citat de NewsIn, vicepresedinte Grupului Renault, Patrick LeQuement.

In centru de design vor lucra, in prima instanta, sapte persoane, care vor fi angajate pana la sfarsitul anului in curs. Potrivit lui Le Quement, Renault va "monitoriza" si activitatea studentilor de la facultatile de arhitectura si design din Cluj si Bucuresti.
Grupul Renault a anuntat, la sfarsitul anului trecut, ca va aduce in Romania tot procesul de fabricatie al automobilelor, inclusiv partea de design si de cercetare, activitatea urmand sa se desfasoare intr-un centru din localitatea damboviteana Titu. Investitia este estimata la 450 de milioane de euro.
www.wall-street.ro

Labels:

Saturday 24 March 2007

Inventii ciudate

Publicitate cu Toma Caragiu

Labels:

Cosmote Relatii cu clientii


Cosmote imbunatateste calitatea serviciilor de relatii cu clientii prin utilizarea unui software special dezvoltat de Genesys Telecommunication Laboratories pentru operarea unui call center.
Noul software si implementarea acestuia au fost realizate de Ascenta, divizia de consultanta si servicii IT a Grupului Softwin. Proiectul va fi finalizat la sfarsitul lunii martie si a implicat o investitie de peste jumatate de milion de euro. De asemenea Cosmote si-a extins echipa de relatii cu clinetii, utilizatorii beneficiind de timp mai rapid de preluare si solutionare a apelurilor in call center si de o calitate superioara a serviciilor de relatii cu clientii. In plus, noul sistem va permite utilizatorilor acces gratuit la informatii despre facturi, istoricul listei de apeluri si alte detalii despre contul lor.
www.markmedia.ro

Labels: , , ,

Friday 23 March 2007

Mazda6


Mazda6 - now that`s Zoom-Zoom! este mesajul campaniei de primavara recent lansate de Mazda, care se va derula in perioada pana pe 31 mai 2007, atat pe suport TV, cat si in presa scrisa. "Zoom-Zoom" inseamna sportivitate, rafinament insa Mazda adauga in aceast anotimp un nou atribut acestui concept - pretul scazut. Astfel, pe toata durata campaniei, modelul Mazda6 beneficiaza de o reducere de 1.700 de Euro, putand fi achizitionat la un pret de 16.626 Euro DAE.

www.smartfinacial.ro.

Labels: ,

Prostia


Sunt inca studenta la ASE in ultimul an.Nu pot sa zic ca ma inteleg bine cu toti colegii din serie, dar in grupa mea am gasit niste oameni deosebiti.Cu toate acestea mai exista unele specimene foarte ciudate, care dau astfel de mail-uri pe grupul facultatii.Pe mine mail-ul acesta m-a facut sa rad toata ziua....Multi nebuni.
"narcis, sa faci bine sa imi aduci talonu ala de drum data viitoare. si sa nu dea dracu' sa mai imi trimiti un mail de-ala cu jicniri cum mi-ai trimis anu' trecut ca de abia l-am tinut pe prietenu meu sa nu vina sa-ti rupa moaca.asta pe de o parte. ca m-am saturat sa tot inghit jicniri de la voi cat am fost colegi, sa rada in ore de mine isterica aia de ****....asa, si daca nu binevoiesti sa imi dai talonu, nu-i nimic, nu ca as avea nevoie de el, ca oricum am masina, dar am si eu un motiv in plus sa te fac de cacat la decan. nu-ti spun ca tati il cunoaste personal, de la minister (ca e consilier personal al ministrului, poti sa verifici daca nu ma crezi).
*************
pentru voi ******* (scorpia aia, lol)"

Labels: ,

Thursday 22 March 2007

Schema despre cum gandesc femeile


In sfarsit s-a facut o schema simpla despre cum gandesc femeile… fiecare biluta cate un gand

Demisie demna

Renault Trucks


Incepand cu luna martie Renault Trucks Romania lanseaza impreuna cu White Image newsletterul electronic ca interfata de comunicare cu actualii si potentialii clienti.

Newsletter-ul aduce informatii despre despre ofertele Renault Trucks, despre noile lansari precum si de aliantele strategice ale companiei, dorind sa devina un puternic instrument de customer support si vanzari. Newsletterul Renault Trucks indeplineste doua functii: asigura relatia cu actualii si potentialii clienti si le ofera acestora posibilitatea de a isi exprima preferintele legate de continut, adaptandu-se permanent cerintelor si preferintelor acestora.

sursa:www.markmedia.ro

Labels:

Bergenbier


Bergenbier merge din nou pe aceeasi idee cu care ne-a obisnuit avand in centru barbatul.
Pueti afla mai multe detalii de pe site-ul http://www.ziuabarbatului.ro/

Labels: ,

Se intampla in Romania


Cum poti sa ajungi la Biroul de Credite?
Foarte simplu:
-ai credit si nu l-ai platit
-nu ai credit, dar ai card de debit la BRD

Sa va povestesc.M-am dus la Altex sa fac primul meu credit("rate doar cu buletinul").Nu era vorba de o suma fabuloasa, dar vroiam sa imi cumpar ceva urgent.Vorbesc cu un domn de la credite.Se uita la mine.Ma intreaba "Cati ani aveti?"II zic 22 ani.(Nu imi arat varsta par mult mai mica si toata lumea ma ia la misto)EL:Aaaaa nu se poate trebuie adeverinta de la serviciu.EU-Am vb cu un consilier de al dvs si mi-a zis k nu am nevoie de adeverinta.EL:Pey ce salariu aveti?EU:AM ....EL:Mdea sa incercam...
Si stau si compltez o gramada de hartii.Se incurca in acte consilierul,le trimite gresit.Imi spune ca imi da SMS luni sa imi zica daca am obtinut creditul sau nu.Eu il rog sa ma sune nu sa imi dea SMS ca nu facem marketing direct!
Primesc luni un SMS"dosarul dvs a fost respins deoarece m-ai aveti un credit neplatit de 120 zile"
Plina de nervi, eu stiind k nu am facut in viata mea un credit sun pe nr de pe care am primit sms.Imi raspunde o doamna cu o voce sictirita."Dea...Ne-ati mintit ati spus k nu mai aveti alte credite.Doamna nici nu am alt credit cred k este o greseala.Ati putea sa imi ziceti de ce apar restanta la Biroul de Credit.Doamna:Nu, asta trebuie sa stiti dvs."
Sun la Biroul de Credit.Mi se spune sa completez 2 cereri sa le trimit pe mail si in 15 zile maxim voi primi raspuns.
Spre surprinderea mea in 2 zile am primit raspuns .Figuram ca avand o line de credit la BRD de prin octombrie 2006.
Sun la call center la BRD.Imi raspunde o domnisoara f amabila, mult prea amabila.
Ii spun ca am avut un card de DEBIT de la BRD pe care imi primeam salariu, dar de 2 ani de zile nu mai folosesc acest card si mi se parea absurd sa apar ca avand un credit facut.
Domnisoara de la call center nu stie ce sa imi spuna, isi cere scuze si ma cheama la sucursala BRD de unde mi-a fost facut cardu.
Ajung la banca vb cu cineva de acolo.Ii explic situatie se uita in istoricul meu si imi spune k e o greseala.K nu am nici un credit si k nu intelege de ce apar la Biroul de Credit.
"Domnule asta nu inteleg nici eu de aceea am venit la dvs. sa ma lamuriti."
Ma trimite la un consilier BRD.O iau de la inceput cu toata povestea.Se uita consilierul in PC si imi zice.Mdea aveti de plata doar niste comisioane nu e vorba de nici un credit.
Fac eu scandal k nu e posibil sa faca BRD o asemenea greseala.
Ca sa se scoata imi spune o poveste cum ca de acum inainte si comisioanele neplatite apar k fiind credite?!?!?!
Si ma roaga sa fac o cerere in care sa scriu again ce am patit si k o sa ma stearga de la Biroul de Credite deoarece e greseala BRD!!!
Eu un lucru nu inteleg.O data mi se zice k e vina bancii dupa aceeasi persoana imi zice k si comisioanele apar drepta credite!!!
In fine poate o sa se puna si ei de acord cumva...
Oricum BRD si-a pierdut un client.Eu mi-am facut cerere si mi-am inchis contu de la BRD si nu o sa mai apelez niciodata la ei...

Numai in Romania se poate intampla asa ceva.Nu am credit dar figurez la Biroul de Credit!

Labels:

Sunday 18 March 2007

National Geographic


Revista National Geographic anunta lansarea noului site www.national-geographic.ro cat si a Concursului International de Fotografie National Geographic 2007.

Site—ul revistei National Geographic permite cititorilor sa fie la curent cu temele articolelor si sa stie din timp ce va contine numarul urmator. De asemenea sunt recomandate linkuri utile catre site-uri cu informatii aditionale fata de cele publicate in revista si ofera un bogat continut online. Cele mai multe articole sunt insotite de rubrici exclusiv online precum : Afla mai multe , In culise sau Stiati ca.

sursa:www.markmedia.ro

Labels:

Wednesday 14 March 2007

Noua oferta Vodafone


Vodafone Romania anunta lansarea unei oferte speciale pentru tinerii cu varste intre 14 si 26 de ani, denumiti generic „grup 26”. Oferta se adreseaza atat clientilor noi, cat si celor existenti, inclusiv elevilor si studentilor ce sunt cuprinsi in programul Vodafone Campus.

Abonatii Vodafone, cu varste intre 18 si 26 de ani, pot beneficia de urmatoarele extraoptiuni cu 500 de minute (4,75 USD/luna) si 500 de mesaje(3 USD/luna ) la abonament. Iar utilizatorii Cartelei Vodafone, cu varste intre 14 si 26 ani primesc extraoptiuni de 200 de miunte( 3 USD credit ) si 200 de mesaje (2,5 USD credit) .


Labels:

BCR Cafe


BCR si Turbo Cafe au deschis oficial pe 12 martie cea de-a treia cafenea bancara alaturata unei unitati din reteaua bancii, dupa cele de la Bucuresti — Piata Romana si Sibiu. Cafeneaua este pozitionata in Piata Victoriei, in imediata vecinatate a Sucursalei BCR Sector 1.

Labels:

Angel devil Anna Lesko


She looks like an angel

Walks like an angel, talks like an angel, but she’s the devil in disguise.

Asa ca bonus ca au trecut 1 martie si 8 martie vroiam sa ii anunt pe barbati ca pot sa o admire pe Anna Lesko...
In numarul din martie al revistei Maxim veti gasi un pictorial cu Anna Lesko angel-devil.

Va las sa o admirati in poze.

Labels:

Micuta Satu

Maimuta Satu, din specia Macac crestat, a venit pe lume la o gradina zoologica din Cehia. Mama ei nu a mai vrut-o dupa ce s-a nascut, iar Satu risca sa moara. Ingrijitorii de la zoo au decis sa gaseasca noi parinti pentru micuta maimuta, care sa-i asigure hrana zilnica. Chiar daca o adopta, stapanii nu o pot lua acasa pe dragalasa Satu, ci doar sa o viziteze zilnic si sa o hraneasca.

sursa:www.libertatea.ro

E atat de mica si de dragalasa in poza:)

Labels: ,

Ipod in viitor

Asa vor arata ipod-urile peste cativa ani.

Labels: ,

Fun

Ce animal am fost intr-o viata anterioara.



You Were a Wolf



You have an instinctual intelligence that guides your life.

Your family and "pack" is of primary importance, and you protect them.


Incercati aici

Labels:

Erich Buxbaum in Romania

Unul dintre cei mai respectaţi profesionişti în marketing şi comunicare din Europa va susţine un workshop intensiv pe tema "Brand Positioning” în Bucureşti, la invitaţia IAA România.
Workshop-ul Brand Positioning are o durată de o zi şi jumătate şi va fi organizat după următorul program:
Miercuri, 28 martie între orele 16.00- 18.00, şi întreaga zi de joi, 29 martie începând cu ora 9.00 şi până la 17.00, în sala Diamond a hotelului Howard Johnson. Erich Buxbaum are o experienţă de peste 30 de ani în domeniul marketingului şi al comunicării. Este Preşedintele IAA Europa şi un trainer desăvârşit.
De-a lungul anilor, a fost responsabil de strategiile globale, de inovaţiile şi de construcţia brandurilor în cadrul companiei Unilever şi a ocupat funcţii precum: Worldwide Strategic Director, Senior Vice President, Household Care la Unilever Londra şi President Unilever und Chairman Lever Faberge, Austria.
www.iaa.ro

Labels:

Credit Europe Bank a inlocuit oficial brandul Finansbank


Finansbank a devenit in mod oficial Credit Europe Bank, miscare anuntata din timp, dupa asocierea, in august 2006, a Finansbank A.S. Turcia cu Banca Nationala a Greciei. Credit Europe Bank ofera produse si servicii adresate persoanelor fizice, IMM-urilor si companiilor prin 70 de sucursale si agentii. In prezent banca detine în România 70 de sucursale si agentii, avand 1.700 de angajati, iar pâna la sfarsitul anului 2007, Credit Europe Bank vizeaza largirea retelei la peste 100 de sucursale si 2.000 de angajati.
www.smartfinacial.ro

Labels:

Sunday 11 March 2007

Pauza


Din pacate o perioada nu o sa mai scriu bloguri(nu stiu daca ma voi opri de tot sau o sa mai scriu ocazional).Motivul: nu mai am timp...trebuie sa ma apuc serios de lucrarea de licenta si de invatat asa ca o las mai usor cu blogosfera.
Oricum o sa citesc tot ce scrieti!
Bafta tuturor

Saturday 10 March 2007

Neoset o noua campanie


Mai este putin pana pe 21 martie cand se va deschide primul magazin Ikea din Bucuresti, dar nu despre asta vreau sa va vorbesc ca deja s-a scris (sau am scris) destul despre acest subiect.
Concurenta a inceput sa se agite si...Neoset lanseaza o noua campanie.

Violet Advertising si Neoset lanseaza o noua campanie promotionala ce se va desfasura pe toata perioada lunii martie.

Astfel Neoset ofera reduceri de pana la 20% pentru paturile duble, comode si dulapuri, atat la nivel national cat si in punctele de vanzare locale. Agentia Violet a ales culori calde si pline de energie pentru aceasta campanie, ce va fi comunicata prin presa, internet, radio, outdoor, precum si prin promovare la punctele de vanzare.

Sunt foarte curioasa cat de"creativi"au fost de data aceasta cei de la Violet!

Labels:

Thursday 8 March 2007

Freestyle


Dupa sapte seri, B-24-FUN,Compact apare o noua revista gratuita.
Incepand cu luna martie Sapte seri lanseaza o revista lunara despre viata din Bucuresti- Freestyle. Revista, avand un format B5, este tiparita in 30.000 de exemplare si este distribuita gratuit in peste 200 de locatii atent selectionate din capitala.
www.markmedia.ro

Labels: ,

Promotie masini de spalat vase Electrolux


In perioada 1-31 martie 2007 Electrolux se va desfasura promotia Electrolux de primavara, care ofera gospodinelor posibilitatea achizitionarii avantajoase a unei masini de spalat vase.
Astfel persoanele interesate pot cumpara o masina de spalat de vase cu 15% mai putin si o pot testa pentru o luna de zile. In cazul in care masina nu satisface exigentele cumparatorului acesta o poate returna. In cadrul promotiei masinile de spalat vor fi insotite de cutii gratuite de Calgonit.

www.markmedia.ro






Labels: ,

Rebrandig Wiesana


Parca de multa vreme nu s-a mai auzit nimic de margarina Wiesana...
BrandTailors a finalizat în luna februarie 2007 re-brandingul pentru Wiesana, proces de schimbare care a durat, potrivit companiei, mai mult de un an de zile, şi care vine cu sloganul "bucuraţi-vă de gust!"
Via.http://www.adplayers.ro/?id=3&news=1602

Labels: ,

Fun

Monday 5 March 2007

Standarde internationale 1


Unul dintre cele mai vechi exemple de standardizare este crearea calendarului. Toti stim ce este un calendar, dar putini s-au gandit vreodata la el ca fiind un standard.

Vechile civilizatii se bazau pe miscarea soarelui, a lunii si a stelelor pe cer pentru a determina momentul potrivit pentru a planta si a culege recoltele, pentru a celebra diverse sarbatori si pentru a inregistra evenimente importante. Cu peste 20.000 de ani in urma, in Europa Epocii de gheata, s-au facut primele incercari de contorizare a timpului prin desenarea de linii pe peretii si gaurirea betelor si a oaselor. Mai tarziu, pe masura ce civilizatiile au evoluat si agricultura a devenit activitatea de baza in societate, a fost nevoie de metode mult mai precise pentru previzionarea schimbarilor sezoniere.

Sumerienii, spre exemplu, foloseau un calendar asemanator cu cel folosit in timpurile noastre. Cu cinci mii de ani in urma, fermierii sumerieni se orientau dupa un calendar ce impartea anul in luni de 30 de zile. Fiecare zi era impartita in 12 ore, iar fiecare ora in 30 de minute.

Egiptenii au fost primi ce au folosit un calendar cu 365 de zile, in anul 4236 i.H. Masuratorile pentru acesta se bazau pe ridicarea stelei Sirius la fiecare 365 de zile. Era un eveniment important, ce coincidea cu revarsarea anuala a Nilului, atat de benefica pentru recolta.

In vremurile noastre se folosesc mai multe tipuri de calendare. In Europa si in mare parte a lumii, calendarul Gregorian este in vigoare. Acesta a fost legalizat in 1582, in timpul Papei Grigorie al XIII –lea, fiind o reajustare a calendarului Iulian. Adoptarea sa s-a intins pe o perioada de aproape 400 de ani, ultima tara ce l-a introdus in folosire fiind China, in 1929.

Sursa:Martina Sima

Labels: ,

Fumatul interzis


Am intrat azi in KFC Romana si mi s-a parut ceva ciudat.Desi era ora 19 era destul de gol si nu era fum in jurul meu.M-am uitat in partea dreapta unde pana azi era plin de fum de nu te mai vedeai ...si surpriza vad o placuta pe care scria "Fumatul interzis" conform legii xx/xx.
Am auzit de asemenea ca nici la Mall Vitan nu se mai fumeaza.
Cu siguranta incasarile comerciantilor vor scadea substantial.

Labels: , ,

Sunday 4 March 2007

Si ceva teorie


Publicitatea Outdoor

Avantajele Outdoorului:

  • Reach ridicat;
  • Frecventa de expunere ridicata;
  • Cost per mie scazut;
  • De multe ori ultimul stimul inainte de decizia de cumparare;
  • Impact deosebit datorita designului;
  • Expunere 24 de ore din 24;
  • Este o prezenta ce nu poate fi evitata;
  • Poate fi folosit cu rezultate deosebite pentru a obtine un raspuns direct;
  • Poate fi folosit pentru a transmite mesajul către populatia dintr-o anumita zona geografica.

Dezavantajele Outdoorului:

  • Nivel scazut al atentiei acordat de public;
  • Timp de expunere foarte scazut;
  • Posibilitati limitate de segmentare a audientei (limitate în general la caracteristici geografice);
  • Este foarte dificil de determinat eficienta diferitelor vehicule;
  • În tara noastra exista probleme cu o serie de panouri amplasate ilegal pe spatiul public (şi este foarte greu sa-ti dai seama care sunt în regula şi care nu);
  • Exista probleme legate de disponibilitatea spatiilor;
  • Costurile inregistreaza o tendinta crescatoare;
  • Limite în ceea ce priveste conceperea mesajului. Acesta trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa fie succint, sa poata fi receptionat corect de la distanta de către oameni aflati în general în miscare;
  • Datorita naturii mediului, marketerul poate fi pus în situatia de a negocia cu mai multe firme pentru a pune la punct o singura campanie.

Labels:

Graffiti BBDO

Cum blogurile au luat o asa amploare si agentia Graffiti BBDO si-a lansat un blog.Adresa este urmatoarea http://www.graffiti.bbdo.ro/blog/.

Labels:

Saturday 3 March 2007

Advertising

Desene pe asfalt

Labels:

Friday versus Monday

Labels: , ,

Thursday 1 March 2007

MakeLoveNotSugar.ro


O noua campanie de promovare online pentru Pepsi Max si Pepsi Light MakeLoveNotSugar.ro.
Raspunzatoare de aceasta campanie este agentia
Graffiti BBDO.
Siteul www.makelovenotsugar.ro este un blog public unde oricine poate posta un articol, un comentariu, o poezie, un film sau imagini despre ce înseamna dragostea adevarata pentru fiecare. Fara dulcegarii!
Cei care vor posta pe blog vor p
articipa la tragerea la sorti pentru unul din premiile speciale de cuplu - o pereche de iPods nano (roz si albastru) si o pereche de ceasuri Swatch

Labels: , ,

LoganMCV



Din ce in ce mai multe agentii de publicitate recurg la campanii necoventionale datorita concurentei acerbe.
Graffiti BBDO vinde locuinţe LoganMCV-Anunţurile din campania neconvenţională de la Graffiti BBDO, care variază în funcţie de beneficiile maşinii, sunt plasate pe numeroase site-uri de specialitate şi în ziarul Romania Liberă, în februarie şi martie.
“Vând locuinţă nouă, construcţie 2007, mobilată complet, multiple spaţii de depozitare, aer condiţionat, 6 uşi metalice. Doar 8200 Euro. Disponibila şi în rate. Detalii la tel: 0248.500.500 si pe www.dacia.ro/logan-mcv”.

Labels: ,


free counter
Online Users


My blog is worth $1,693.62.
How much is your blog worth?